Indul a bérletárusítás!

Indul a bérletárusítás!

Szeptember 3-tól elérhetőek színházbérleteink a 2018/2019-es évadra, amelyeket a Központi Jegyirodában vagy interneten, a biletmaster.ro oldalon vásárolhatnak meg.  A tavaly vásárolt bérletek – a mecénás bérlet kivételével – az idei évadban is érvényesíthetőek, azonban változtatásnak számít a bérletrendszerben, hogy az újonnan vásárolt bérletek egy évadra szólnak.

A 80 lejes, teljes árú bérlet előzetes helyfoglalást követően azokon a produkciókon érvényesíthető, amelyek bérletes előadásként vannak meghirdetve, a bérletkártyán feltüntetett öt belépés erejéig. Ennek a bérletnek a tulajdonosai 5 lejes helyjegy kiváltásával a bemutató előadásokat is megtekinthetik. Az oktatási és kulturális intézmények alkalmazottai kedvezményesen, 65 lejért vásárolhatnak bérletet, munkahelyi igazolás bemutatásával. Nyugdíjas nézőink ebben az évadban 40 lejes bérlettel jöhetnek színházba. Kérjük, a bérlet vásárlásához hozzák magukkal nyugdíjszelvényüket! 19 év alatti diákoknak a 40 lejes bérletet ajánljuk, melyet ellenőrző könyv felmutatásával vásárolhatnak meg. A diákbérlet négy belépésre jogosítja fel tulajdonosát. Vidéken élő nézőinknek 50 lejes bérletet kínálunk, melyet személyi igazolvány felmutatásával igényelhetnek. A mecénás bérlet egy személynek 550 lejbe, két személynek kedvezményesen 1000 lejbe kerül és előzetes helyfoglalást követően bármely előadáson érvényesíthető. A 80 lejes, teljes árú bérletet és a mecénás bérletet a biletmaster.ro weboldalon is megvásárolhatják.

A megvásárolt bérletek az évad új előadásaira, az elmúlt évadok sikeres, felújított előadásaira és a vendégprodukciókra egyaránt érvényesek. Az új évadban Radu Afrim és Sardar Tagirovsky a sepsiszentgyörgyi közönség számára már ismerős meghívott rendezők nevei mellett új alkotókkal is megismerkedhet a színházba járó közönség: tavasztól Botos Bálint és Hegymegi Máté is a városunkban rendez.

Az új évadra szóló bérletek a Központi Jegyirodában vásárolhatók; a jegyvásárlás és helyfoglalás is itt történik, személyesen, illetve a 0267-312-104 és 0728-083-336-os telefonszámokon vagy interneten a biletmaster.ro weboldalon.