3,5%


35%-01A Jókainé Laborfalvi Róza Alapítvány szeretné figyelmébe ajánlani munkájának támogatási lehetőségét.

A Jókainé Laborfalvi Róza Alapítvány 1992-ben alakult Sepsiszentgyörgyön. Az alapítvány elsődleges célja megalakulásától kezdődően a színházművészet pártolása, a Tamási Áron Színház működésének elősegítése. Az alapítvány munkájában arra törekszik, hogy megfelelő kereteket teremtsen a helyi és az egyetemes színházművészet számára. Az alapítvány segítségével olyan projektek, kezdeményezések (egyéni műsorok, tantermi előadások, felolvasószínházi produkciók, koncertek, a REFLEX Fesztivál kiegészítő programjai és évfordulós események, stb.) tudtak megvalósulni, amelyekre a színház költségvetéséből nem volt lehetőség. Támogatásával az erdélyi kortárs színjátszás fejlődését, a művészeti értékek cseréjét, illetve a lakosság, az új generációk esztétikai nevelését segíti elő.

Az alapítvány elnöke Benedek Ágnes színművész.

Amennyiben úgy dönt, hogy felajánlja adója 3,5%-át a Jókainé Laborfalvi Róza Alapítványnak, ezzel hozzájárul a Tamási Áron Színház tevékenységének gazdagodásához!

A kitöltendő adóívek megtalálhatóak a Központi Jegyirodában vagy letölthetőek az alábbi linken. Leadhatóak személyesen a Központi Jegyirodában vagy elküldhetőek az office@tasz.ro e-mail címre. Leadási határidő: 2023. április 30.

Űrlap letöltése