Doi tineri actori ai Trupei Tamási Áron sunt protagoniştii unui hit teatral al secolului 21 – norway.today

Doi tineri actori ai Trupei Tamási Áron sunt protagoniştii unui hit teatral al secolului 21 – norway.today

Odată cu premiera din 12 noiembrie 2016, Sala Kamara a Teatrului Tamási Áron are şanse să devină  un spaţiu de întâlnire căutat de tinerii din zonă şi nu numai, ori de câte ori se va juca spectacolul  norway.today de Igor Bauersima, pentru că doi talentaţi şi îndrăgiţi tineri actori, Vass Zsuzsanna şi Kónya-Ütő Bence, îi aşteaptă în proximitatea unui abis, cu o poveste despre obsesiile, căutările şi rătăcirile generaţiei lor.

norway.today este piesa cu care scriitorul elveţian Igor Bauersima a cucerit lumea teatrală europeană, iar povestea tinerilor Julia şi August şi-a testat forţa de seducţie în peste 20 de limbi în care a fost tradusă şi jucată. Este povestea a doi tineri îndrăgostiţi, care se cunosc pe Internet şi care se pierd la limita dintre lumea reală şi cea virtuală, incapabili de a ieşi de unii singuri din captivitatea propriilor obsesii, spaime şi complexe.

Regia spectacolului norway.today este semnată de Kövesdy István, iar premiera va avea loc pe 12 noiembrie, ora 19, la Sala Kamara. Următoarele reprezentaţii sunt programate pe 15 şi 25 noiembrie, de la ora 19, iar pe 16, 29 şi 30 noiembrie, de la ora 18. Biletele se pot cumpara de la Biroul de Organizare sau pe siteul www.biletmaster.ro