Teatrul Tamási Áron reia comedia Testosteron în regia lui Zalán Zakariás

Teatrul Tamási Áron reia comedia Testosteron în regia lui Zalán Zakariás

 Testosteron, în regia lui Zalán Zakariás,  este o producţie Tamási Áron din stagiunea 2011/2012, care a fost inclusă şi în repertoriul actualei stagiuni, la dorinţa Trupei, dar şi la cererea spectatorilor, care pot vedea în luna noiembrie trei reprezentaţii cu această îndrăgită comedie semnată de  Andrzej Saramonowicz. Reprezentaţiile sunt programate  în zilele de 20, 21 şi 22 noiembrie, toate cu începere de la ora 19, în Studioul Háromszék.

Andrzej Saramonowicz – dramaturg, scenarist, regizor şi producător de filme – este unul dintre cei mai tineri scriitori de teatru din Polonia. În ultimii ani, el a fost autorul şi regizorul mai multor     filme-cult (Ladys, Some like it cold, Parents are not at home, Body), de un extraordinar succes bucurându-se şi piesa Testosteron, care a cunoscut variate montări şi dincolo de graniţele Poloniei. După adaptări bulgare, cehe, estoniene şi turceşti, piesa tânărului dramaturg polonez a fost montată pentru prima dată în limba maghiară, pe scena Teatrului Tamási Áron din Sfântu Gheorghe.

Dramaturgul polonez deschide un spaţiu de joc într-un restaurant, unde sosesc prea devreme, de la o cununie nereuşită,  nişte bărbaţi chercheliţi. Sunt cinci tineri şi unul mai copt, care le-ar putea fi tată. De fapt el chiar este tătăl unora dintre băieţi, care nu au însă aceeaşi mamă. Un detaliu suficient pentru a înţelege de ce odată cu povestea chelnerului şi a celor şase petrecăreţi aflăm o groază de lucruri despre femei, despre ce sunt ele în stare, dar şi despre testosteronul din sângele bărbaţilor adevăraţi.

Achiziționarea biletelor și rezervarea locurilor se face la Biroul de Organizare sau pe site-ul www.biletmaster.ro.