Irodalmi titkárt keresünk!

Irodalmi titkárt keresünk!

Jövő évadtól kezdődően a Tamási Áron Színház irodalmi titkárságára szülési szabadság idejére új kollégát alkalmazunk. Jó fogalmazó, szövegekkel dolgozni tudó, olvasott, kortárs művészetek iránt érdeklődő csapatembert keresünk, aki többek közt híreket, beharangozókat, Facebook-bejegyzéseket, hivatalos leveleket ír, kapcsolatot tart a sajtóval, és gondozza az archívumot. A kiváló írás- és kommunikációs képességeken túl egy kreatív ötletemberrel, egy elkötelezett és pontos, az internet világában otthonosan mozgó, szorgalmas, közösségben gondolkodó, nyitott emberrel szeretnénk bővíteni az irodalmi titkárságot.

Az állás betöltéséhez előnyt élveznek azok a jelentkezők, akik felsőfokú szinten beszélnek és írnak románul, illetve angolul. Nem kimondottan teatrológia szakirányú diplomával rendelkező szakembert keresünk, bölcsész, audió-vizuális multimédia és kommunikáció szakon végzett személyek jelentkezéseit is várjuk.

Jelentkezni részletes önéletrajzzal és motivációs levéllel a pr@tasz.ro címen lehet július 18. éjfélig. További információk a 0734 010 935-ös telefonszámon.