Július 23-ig lehet jelentkezni az IRODALMI TITKÁRI munkakör betöltésére

Július 23-ig lehet jelentkezni az IRODALMI TITKÁRI munkakör betöltésére

Jövő évadtól kezdődően a Tamási Áron Színház irodalmi titkárságára szülési szabadság idejére új kollégát alkalmazunk. Jó fogalmazó, szövegekkel dolgozni tudó, olvasott, kortárs művészetek iránt érdeklődő csapatembert keresünk, aki többek közt híreket, beharangozókat, Facebook-bejegyzéseket, hivatalos leveleket ír, kapcsolatot tart a sajtóval, és gondozza az archívumot. A kiváló írás- és kommunikációs képességeken túl egy kreatív ötletemberrel, egy elkötelezett és pontos, az internet világában otthonosan mozgó, szorgalmas, közösségben gondolkodó, nyitott emberrel szeretnénk bővíteni az irodalmi titkárságot.

Az állás betöltéséhez előnyt élveznek azok a jelentkezők, akik felsőfokú szinten beszélnek és írnak románul, illetve angolul. Nem kimondottan teatrológia szakirányú diplomával rendelkező szakembert keresünk, bölcsész, audió-vizuális multimédia és kommunikáció szakon végzett személyek jelentkezéseit is várjuk.

Jelentkezni részletes önéletrajzzal és motivációs levéllel a pr@tasz.ro címen lehet július 23. éjfélig. További információk a 0734 010 935-ös telefonszámon.

A versenyvizsga írásbeli részére augusztus 2-án délelőtt 10 órakor kerül sor, az itt továbbjutó jelentkezőket augusztus 3-án 10 órára szóbeli vizsgára hívjuk.