În aprilie, vă aşteptăm în spaţiul virtual la întîlnirea cu protagoniştii producţiei Spectacolul!

În aprilie, vă aşteptăm în spaţiul virtual la întîlnirea cu protagoniştii producţiei Spectacolul!

Restricţiile impuse de pandemie ne împiedică şi în luna aprilie să ne întâlnim cu spectatorii în spaţiile de joc ale Teatrului nostru. În aceste condiţii, ne întoarcem iarăşi în spaţiul virtual, unde, în fiecare vineri și sîmbătă din luna aprilie, vom transmite online câte un episod din Spectacolul! Fiecare transmisie online va fi disponibilă 24 de ore, începând cu ora 17:00.

Spectacolul! este o producţie hibridă, născută la graniţa dintre teatru, film şi talk-show, prin care dorim să le oferim spectatorilor posibilitatea de a se apropia de actorii Teatrului Tamási Áron şi de a-i cunoaşte în intimitatea relaţiilor din spatele scenei.

Gazda primei părți, care va fi transmisă vineri, 2 aprilie, este Janka Korodi, iar invitații ei sunt Bence Kónya-Ütő, László Mátray și Zsuzsa Gajzágó. Gazda celei de-a doua părți, care va fi transmisă sâmbătă, 3 aprilie, este Zsuzsanna Vass, iar oaspeții ei sunt Hajnalka Szalma, Dezső Derzsi și Janka Korodi.

Vizualizarea unei transmisii online cu Spectacolul! costă 4 USD (în jur de 17 lei),  iar suma poate fi plătită de pe un card de credit, pe canalul media Vimeo,  atunci când linkul este activat.