Din motive obiective, schimbări în Programul lunii noiembrie al teatrului nostru

Din motive obiective, schimbări în Programul lunii noiembrie al teatrului nostru

Revenim în atenţia spectatorilor noştri cu o precizare legată de reprezentaţia de duminică, 7 noiembrie, cu spectacolul Familia Tót, pe care suntem nevoiţi s-o amânăm, din aceleaşi motive de sănătate. Biletele deja achiziționate de la Casa Centrală de Bilete pot fi răscumpărate sau schimbate pentru spectacole programate la sfârșitul lunii noiembrie, iar prețul biletelor achiziționate online va fi rambursat în contul spectatorului, prin sistemul de vânzare biletmaster.ro.

Pe lângă premiera cu Familia Tót, în noiembrie ne așteptam spectatorii cu un Program bogat în oferte teatrale, dar agravarea situaţiei epidemiologice a impus reguli pe care trebuie să le respectăm cu toţii. Drept urmare, sunt suspendate şi reprezentaţiile din 12 și 16 noiembrie cu Familia Tót, şi cele  cu spectacolul Iluzii de Ivan Viripayev, din 10, 11 și 14 noiembrie, și reprezentaţiile cu Kasiers Tv, Ungarn, de Béla Pintér, din 20, 22 și 23 noiembrie.

Depunem toate eforturile pentru ca Programul refăcut al lunii noiembrie să nu mai suporte modificări, astfel aşteptăm spectatorii la următoarele reprezentaţii: pe 21 noiembrie, la premiera cu Familia Tót, în regia lui  László Bocsárdi; încă 2 spectacole pe 23 și 24 noiembrie, iar pe 27 și 28 noiembrie la spectacolul Da, vieţii, de O. Horváth Sári; pe 30 noiembrie la o nouă reprezentaţie cu Familia Tót. În plus, Teatrul de Mişcare StudioM  vă aşteaptă pe 12 noiembrie la spectacolul Pappa mia, pe 20 noiembrie la reprezentaţia cu LIFT și pe 28 noiembrie la reprezentaţia cu producţia Pam param.

Biletele pot fi procurate de la Casa Centrală de Bilete din Sfântu Gheorghe şi de pe site-ul www.biletmaster.ro. Pentru rezervări, ne puteţi contacta la la numerele de telefon 0267 312 104 și 0728 083 336.