Începe vânzarea de bilete pentru producţiile din repertoriul noii Stagiuni

Începe vânzarea de bilete pentru producţiile din repertoriul noii Stagiuni

De luni, 4 septembrie, începe vânzarea de bilete pentru producţiile  Teatrului Tamási Áron care fac parte din repertoriul Stagiunii 2023-2024, bilete care pot fi achiziţionate la Casa Centrală de Bilete din Sfântu Gheorghe şi de pe site-ul billetmaster.ro. Din păcate, nici Teatrul nostru nu a reușit să evite valul creşterilor de preţuri din toate domeniile, îi asigurăm însă pe spectatori că am făcut tot posibilul să fie o creştere minimă a preţurilor la biletele pentru spectacole, în medie cu 5 lei.

Aşadar, prețul biletelor va creşte astfel: pentru premiere, va creşte de la 35 la 40 lei; biletele standard, de la 25 la 30 lei; biletele cu reducere pentru studenți și pensionari, de la 15 la 20 lei;  biletele pentru grupuri de studenți și cele profesionale, de la 12 la 15 lei (o creştere de doar trei lei).  Biletele pentru grupuri de spectatori adulţi din mediul rural vor costa 20 lei, iar biletele pentru familii numeroase, 10 lei.

Ca şi în stagiunile trecute, Teatrul Tamási Áron are în repertoriu și spectacole mai scumpe,  în funcție de costul de producție. O astfel de producţie mai costisitoare va fi  Spectacolul de Revelion, musicalul Chicago, la care biletele vor avea preţul de  120 și 100 lei. Şi la spectacolul Gyévuska,  preţul biletelor va fi de 40 lei, din cauza complexităţii acestei producţii, care este o piesă muzicală şi din distribuţie face parte şi o trupă de instrumentişti.

Abonamentele Mecena vor fi și ele mai scumpe. Un Abonament Mecena costă 650 de lei, iar două – 1.200 lei. Abonamentul Mecena este destinat cetăţenilor mai înstăriți din Sfântu Gheorghe, care înţeleg cât de important este să susțină valorile culturale locale, inclusiv şi mai ales activitatea  creativă a Teatrului Tamási Áron – una dintre cele mai importante instituţii ale culturii maghiare din Transilvania şi personaj activ în viaţa culturală a oraşului Sfântu Gheorghe şi în dialogul teatral din România. Cei interesaţi de Abonamentele Mecena pot obţine informaţii la tel. 0726-083-338.

Programul Casei centrale de bilete din Sfântu Gheorghe: de luni până joi, de la 9:00 la 16:00; vineri, de la 9:00 la 13:00. În zilele de spectacol, Casa de bilete se deschide cu o oră înainte de ora de începere a reprezentaţiei. Rezervare bilete la tel.  0267-312-104 și 0728-083-336.